Személyes adatok - bemutatkozás

A gyógyítás öröm.

A generációkon átívelő gyógyítás.

Az ortopédiában a legszebb számomra, hogy generációkat ível át.

A gyógyítás iránti szeretetemet már fiatalon felismertem. Tudatosan készültem erre a pályára, melynek igazi beteljesülését az orvosi diplomám kézhezvétele jelentette.

1990-ben végeztem a Debreceni Orvos Tudomány Egyetemen. A Debreceni Ortopéd Klinikán. Szepesi Kálmán és Rigó János Professzor mellett dolgoztam 6 évet, mely évek meghatározóak voltak a későbbi ortopéd tevékenységemben, a gyermekortopédiában és a komplex mozgásszervi ellátásban. 1995-ben ortopédiából, 1997-ben traumatológiából szereztem jeles szakvizsgát.

22 éve a Soproni Erzsébet Kórház a Baleseti Sebészetén dolgozom.

20 éve Baranyai Professzorral megszerveztük és létrehoztuk az újszülöttek korszerű UH vizsgálattal együtt végzett csípőszűrését. 15 éve elindítottuk a gyermekortopéd szakrendelést. Örömet okoz számomra, hogy az elkezdett tevékenység folytatódik, megalapozva egy egészségesebb generáció felnőtté válását.

2007-ben adjunktus 2018-ban főorvosi kinevezést kaptam.

Az elmúlt 8 évben a törött és nem törött betegek csontritkulásával is foglalkozom. Hiszem és tudom, hogy törések után is lehet még segíteni, megelőzni vagy legalább a az esélyét csökkenteni egy következő törésnek.

Remélem elnyertem a bizalmát és segítségére lehetek a gyógyulásában.